Kasvinsuojelulehti

Kasvinsuojelulehti on Kasvinsuojeluseura ry:n neljä kertaa vuodessa julkaisema jäsen- ja tiedotuslehti. Kasvinsuojelulehdessä julkaistaan ajankohtaisia kasvinsuojeluaiheisia kirjoituksia, uusimpia tutkimustuloksia, kokousesitelmien lyhennelmiä, alan uutisia, mielipiteitä, ehdotuksia yms.

Kasvinsuojelulehti on ilmestynyt vuoden 2009 alusta alkaen myös seuran kotisivuilla pdf-muodossa. Lehden arkisto on nähtävissä vain sivuille kirjautuneille henkilöile.

Kirjaudu ja tutustu sähköiseen arkistoon

Vuoden 2020 aikana Kasvinsuojelulehti muuttuu kokonaan sähköiseksi julkaisuksi ja uudet numerot julkaistaan osoitteessa:

Miten pääsen lukemaan Kasvinsuojelulehteä uudessa osoitteessa?

Kasvinsuojelulehteä pääsee lukemaan seuraavia ohjeita noudattamalla.

1. Rekisteröidy https://kasvinsuojelulehti.journal.fi/index sivustolla Kasvinsuojelulehden lukijaksi. Tämä tapahtuu klikkaamalla sivuston oikessa ylälaidassa olevaa kohtaa ”Rekisteröidy”.
  2. Siirryt rekisreröitymissivulle. Valitse käyttäjätunnus ja salasana vapaasti, niiden ei tarvitse olla samat kuin Kasvinsuojeluseuran jäsensivujen tunnukset.
  3. Rekisteröitymislomakkeessa on kohta "Affiliaatio". Se tarkoittaa edustamaasi yritystä tai organisaatiota. Siihen voi kirjoittaa mitä vain, sisällöllä ei ole vaikutusta kirjautumiseen. Siihen voi esimerkiksi kirjoittaa "yksityishenkilö", "yrittäjä", "viljelijä" tai "ammatinharjoittaja" riippuen siitä mikä itselle parhaiten sopii. Kohtaa ei jostain syytä voi jättää tyhjäksi, eli jotain siihen on pakko kirjoittaa, jotta rekisteröityminen edistyy.
  4. Lomakkeen lopussa on kolme ruksittavaa kohtaa, josta ensimmäinen kohta, "Kyllä, annan luvan tallentaa tietojani tietosuojaselosteen tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla" on pakko ruksia. Toisen kohdan "Kyllä, haluan ilmoituksen uusista julkaisuista ja tiedotteista" voi ruksia jos haluaa ilmoituksia, mutta kolmas kohta "Kyllä, minulle voi lähettää vertaisarviointeja koskevia pyyntöjä tästä julkaisusta" tulee jättää tyhjäksi.
  5. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut sisään, ilmestyy sivun oikeapuoleisen sivupalkin ”TILAUS” kohtaan linkki ”Lue lisää”. Klikkaa linkkiä.
  6. Näkyviin tulee lehden tilausohjeet.  Ohjeiden jälkeen on linkki ”Osta uusi tilaus”. Klikkaa sitä.
  7. Näkyviin tulee tilausvaihtoehdot. Valitse ”Kasvinsuojeluseuran jäsentilaus (0 EUR)” ja paina ”Tallenna”
  8. Nyt siirryt ”Tee tilaus” sivulle. Syötä ”Maksukoodi” kenttään voimassa oleva maksukoodin ja paina ”Lähetä”. Kasvinsuojeluseuran jäsenet saavat voimassa olevan maksukoodin seuran jäsensivuilta tai sihteeriltä (juhatuomola@gmail.com)

Nyt sinun käyttäjätunnuksellesi on aktivoitu lukuoikeus Kasvinsuojelulehteen vuoden 2021 loppuun saakka. Pääset lukemaan lehtiä kirjautumalla tunnuksillasi palveluun.

Ongelmien ilmetessä ota yhteyttä seuran sihteeriin (juhatuomola@gmail.com)

Voit antaa palautetta lehdestä, kertoa juttuideoita tai muissa asioissa ottaa yhteyttä lehden toimitukseen sähköpostilla osoitteeseen kasvinsuojelulehti@gmail.com.

Tietoja lehdestä

Julkaisija Kasvinsuojeluseura ry.

Ilmestyy neljä kertaa vuodessa

ISSN 0355-0400