Sinustako puutarha-alan kasvinsuojeluosaaja

Kilpailu puutarha- ja maatalousalan opiskelijoille

Kasvinsuojeluseuran puutarhajaosto järjestää kaksivaiheisen, puutarha-alan kasvinsuojelua koskevan kilpailun puutarha-ja maatalousalan opiskelijoille kevään 2018 aikana. Kilpailun tarkoituksena on innostaa opiskelijoita perehtymään nopeasti uudistuviin kasvinsuojelun menetelmiin ja kehittämään kestävää kasvinsuojelua maa-ja puutarhatalouden tarpeisiin.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki puutarha- ja maatalousalan opiskelijat Suomessa. Kilpailun ensimmäinen osa tehdään yksilötehtävänä netissä ja jatkoon pääseville on monipuolisia kasvinsuojelutehtäviä puutarhamessujen yhteydessä Lepaalla 16.8. 2018.

Kaikille osallistujat saavat kaksi viimeisintä Kasvinsuojelulehteä (numerot 4/2017 ja 1/2018). Kilpailun palkintona on 200 ja 100 euron rahapalkinnot, Puutarha ja Kauppa -lehden vuosikerta sekä kaikille finalisteille tuotepalkintoja.

Kilpailun ensimmäinen osa järjestetään 13.3. - 30.4. 2018. Tehtävä sisältää monivalinta- ja oikein - väärin- tehtäviä. Aikaa ensimmäisen osan suorittamiseen on noin yksi tunti.

Toivomme, että opettajat auttavat meitä toteuttamaan kilpailun oppilaitoksissa.

Linkki kyselyyn

Kasvinsuojeluseuran tarkoituksena on edistää kasvitautien, tuholäinten ja rikkakasvien tutkimusta ja torjuntaa maassamme. Seura toimii myös kasvinsuojelusta kiinnostuneiden henkilöiden ja yhteisöjen yhdyssiteenä sekä levittää alasta tutkimukseen perustuvaa tietoa.

Puutarhajaosto seuraa puutarha-alan kehitystä ja valmistelee toimenpide-ehdotuksia Kasvinsuojeluseuran työvaliokunnalle.  Se pitää yhteytä kasvinsuojelun toimialoihin ja puutarha-alan yhteistyökumppaneihin. Lisäksi jaosto järjestää tapahtumia ja tiedotustilaisuuksia.

Kasvinsuojeluseuran Puutarhajaosto